2009. szeptember 11., péntek

Forgatási beszámoló - Jacob: garázs jelenetek

Néhány szerencsés rajongó kilátogatott az Eclipse forgatásának helyszínére, ahol látták többek között Kristen-t és Taylor-t is. Készítettek képeket és videókat.

Íme az egyik fan beszámolója az eseményekről:
„Ez egy vidám nap az Eclipse forgatásán. A helyszín: Jacob garázsa. Kristen és Taylor is itt volt. Bár láttuk Rob kocsiját is megérkezni, és úgy gondoljuk hogy legalább egy jelenet lesz amiben közel kerülhet Jacob-ék házához, de nem tudjuk 100 %-ra azt mondani hogy ott volt. A trailerek azon a hosszú és keskeny út mellett parkoltak, ami a Black házhoz vezet. Szerencsétlenségünkre mire odaértünk a fekete vásznak eltakartak mindent, amit láttunk csak a stáb volt, akik a trailerek között mászkáltak és a rádiókon hallottuk mikor a jeleneteket forgatták. Egy rövid idő múlva vissza kellett mennünk az utca végére… Annál a pontnál telepedtünk le amit a Produkciós Asszisztens jelölt ki az őröknek az utca elejénél. Ezután arra vártunk, hogy lássuk a stábot, amint elhagyják a helyszínt. Mint kiderült, ez egy szerencsés nap volt. Ugyanis néhány perccel később hivatalosan is végeztek aznapra, Kristen autója kihajtott az utcából. Egy futó pillantást vehettünk rá, ahogy elhaladt előttünk. Egy nagy mosolyt kaptunk tőle és integetett a rajongóknak. Megköszöntük neki. (Videó, arról amint Kris elhagyja a helyszínt). Néhány perccel később Taylor is kihajtott az utcából. Elkezdtük felvenni az autót, amint elhajt, de mikor nem húzta le az ablakot, megállítottuk a felvételt. Egy másodperccel később mégis csak lehúzta és a következőket mondta, ahogy integettet a rajongóknak: „Hé srácok! Köszi hogy kijöttetek… értékeljük mindezt.” Hatalmasat mosolygott. Ugh… nem vettük fel videóra. De jó volt látni Kristen-t és Taylor-t miután végeztek a jelenetekkel. Mindkettőjükön a jelenetekben viselt ruha és smink volt, nagyszerűen néztek ki. Amíg arra vártunk, hogy a stáb elmenjen, hogy képeket csinálhassunk Jacob házáról, közben egy másik meglepetés is ért minket. A Summit egyszer már adott ajándékot azoknak, akik ellátogattak a forgatásra, akkor New Moon posztereket. Második alkalommal, pedig kártyákat adtak. Ez is megvan.”

Egy kis érdekesség: amíg vártak a rajongók a színészekre, addig az egyik úton egy medvebocs tűnt fel. Őt is megörökítették.: Videó - medve

1 megjegyzés:

hát akárhogyan meresztgettem a szemem..nem látom ahogy Kris integet...