2009. szeptember 29., kedd

Újhold: rendkívüli élmények az olaszországi forgatásról Robert-tel és Kristen-nel!

A Hollywoodcrush.com elbeszélgetett két statisztával, akik részt vehettek az olaszországi forgatáson:

Mindannyian láttuk a New Moon új bővített trailerét - ami a 2009-es MTV Video Music Awards-on debütált – legalább már 50-szer, amelynek minden egyes jelenete felelevenítette előttünk a könyv bizonyos részeit, November 20-a gyere el hamar!
Ez a trailer már tűzbe hozta a Twilightereket, de el tudod képzelni, hogy ott legyél és láthasd hogy kel életre egy jelenet? Vanessa Seiger (37), és Lisa Wilkins (46) már nagyon is tudja, hogy milyen lehet. (Teljesen féltékenyen vagyok!) A két vállalkozó pontosan tudja, hogy milyen is látni Kristen Stewartot és Robert Pattinsont, miközben Bellaként és Edwardként Olaszországban vannak, ugyanis olyan szerencsések voltak hogy részt vehettek a forgatáson az annyira várt jelenetben!
Vanessa és Lisa társalapítója a Novels Journey-nek, mely vállalkozás arra szakosodott, hogy a híres regények szülőhelyére szervezzen körutakat. Olaszországba látogattak, hogy némi kutatómunkát végezzenek a toszkánai New Moon úthoz, mikor az élet egy hatalmas lehetőséget kínált fel nekik.
"Egyik reggel a tornácon üldögéltünk. Reggel 6:30-kor egy kávét ittunk mikor a casting-rendező odajött hozzánk és azt mondta: ’Hé! Nem akartok szerepelni egy filmben?’"emlékezett vissza Vanessa. "Elmentünk, felvettük a piros köpenyeket és este 8-ig ott voltunk.” Kíváncsi vagyok, hogy megtarthatták e a köpenyeket!
Vanessa és Lisa elárult néhány kulisszák mögötti információt arról, hogy hogyan forgatta a stáb ezt a híres jelenetet, mikor Bella keresztül szalad a tömegen, hogy megakadályozza Edwardot az öngyilkossági kísérletében. "Nos a fő jelenetnél voltunk ott, a téren; különböző kameraállásokból vették fel, ahogy Kristen keresztül szalad a téren, majd a szökőkúton és ahogy végül Edwardhoz rohan."
Minden résztvevőt arra utasítottak, hogy a templomot illetve az előttük lévő szobrot nézzék, de a jelenet annyira intenzív volt, hogy figyelmen kívül hagyták a rendezői utasításokat.
"Minden jelenet a hátunk mögött zajlott, ahogy Bella fut Edward felé, mindenkinek a templomot kellett volna néznie és kapucni volt a fejünkön, de mindannyian megpróbáltuk [hátrafelé néz] meglesni Edwardot és a hasizmát." mondta. "És az olasz rendező ránk kiabált … azt kiáltotta 'Guardare la chiesa!' — 'Nézz a templomra! Nézz a templomra!'"
A két hölgynek még arra is volt alkalma, hogy lopva készítsenek egy képet a film egyik ’mellékszereplőjéről’: Alice Cullen sárga Porsche-járól (Lisa a bal oldalon és Vanessa a jobbon).
"Két jelenetet fel is vettek a Porsche-val, az egyiken a Porsche jött felfelé az utcában és csikorgó kerekekkel állt meg éppen előttünk… és az utolsó jelenetben ahol a Porsche-val szerepeltünk … az az volt ahol a kamerakocsi éppen előtte ment és filmezte."
A lányok bűnrészesei voltak az egyik szakmabeli trükknek, mikoris szemtanúi voltak annak, hogy az egész autót, egy gyorsan mozgó nagyobb járműre helyzték fel, hogy azt a látszatot kelthessék, hogy a Porsche lassít le a kavicsos utcákon.. A valóságban, nagyobb jármű volt az, nem a Porsche, ez volt az igazi biztonsági kockázat. "Ezért úgy kellett csoszognunk, mintha minden tökéletesen rendben lenne." viccelődik Vanessa. "Próbáltuk nem megöletni magunkat az utcán folyó autóverseny közben." teszi hozzá Lisa.
Nekünk további két hónapot kell várnunk, hogy a hírhedt jelenetet megnézhessük,ezért szerintem veszünk mi is egy köpenyt, megnézzük a trailert még párszor és azt képzeljük, hogy mi is statiszták lehettünk. Ez a legjobb amit tehetünk, nem igaz?

2 megjegyzés:

Mázlisták:) Én is szívesen részt vennék egy forgatáson, lehetőleg olyanon, ahol ott van Peter Facinelli is:)

Egyetértek Ágival! Én is szívesen lennék statiszta...de mint mellékszereplő is el tudnám magam képzelni.... :)