2009. szeptember 19., szombat

Ismét apróságok


Az Eclipse-ben Seth-et alakító BooBoo Stewart és haja fazonigazításon ment át, hogy jól tudja majd hozni az ifjonc farkas szerepét. Két kép: egy a művelet közben, egy pedig már a kész végeredmény.


Ismét Eclipse ifjoncok, mégpedig Xavier Samuel alias Riley és Bryce D. Howard alias Victoria 2.0 megint együtt lógtak. Úgy tűnik nagyon ráéreztek egymás társaságára, mert Xavier-t én még csak Ashley-vel láttam Bryce-on kívül együtt lógni és ugyanígy Bryce is ritkán látható a stáb többi tagjával... Egyébként Xavier jellemzés twitter-ről: hot piece of aussie ass [Hagy ne kelljen lefordítanom. A lényeg, hogy nem pite a csávó.] Több róluk itt.


Rachelle Lefevre alig ért haza a Torontói Filmfesztiváltól, máris újabb elfoglaltsága lett, mégpedig egy EW által rendezett elő Emmy [tudjátok, a díjátadó] partin és egy jótékonysági ajándékozáson is részt vett. Én mondom nektek, ezt a hajat semmiféle parókával nem fogják tudni pótolni a Summit-osok. Utálom őket amiért ezt tették Rachelle-el.
Jótékonysági képek itt, előbuli képek erre.

Éééés a végére itt van a régebben emlegetett 16 hónapos New Moon naptár hátsó borítója, amin látható 12 kép a filmből, ami többnyire új, pl. Charlie és Bella.

0 megjegyzés: