2009. szeptember 10., csütörtök

Régi-új Ashley képek

Én még nem láttam ezeket a képeket, remélem nektek is ugyanolyan újak, mint nekem :)
A többit erre találjátok.

Egyébként nagy pangás van hírek terén, az utcán sétálós paparazzi képeken kívül szinte nincs semmi. De kitartás, nemsokára VMA, utána lesz egy csomó kép, reméljük...
Megkérdezték Ash-t, hogy ki miben fog menni, mire azt mondta, hogy a fiúknak egyszerű dolguk van, mert csak felvesznek valami jó kis inget vagy pólót és kész is vannak. Szerinte Kristen valami hasonló cuccban lesz, mint a TCA-n, de még nem beszélt vele konkrétan arról, hogy mit fog viselni.

15 megjegyzés:

Pedig lehet, h nem ártana ha beszélne Kristennel, h mit vesz fel, és ha már szóba kerül, adhatna neki tanácsot is. Imádom Kristent, de tény, h semmi érzéke az ízléses megjelenéshez.

Krisnek ilyen a stílusa :) Nekem komolyan fura lenne már, ha az utcán sétálgatna kis fehér feszülős felsőben meg ilyenek :D Jó tudom, hogy nem kell ribancnak kinézni ahhoz, hogy normálisan fel legyen öltözve az ember. De azért én is örülök mikor a díjátadókra összekapják a stylist-ok és nagyon csinosan néz ki :)

Jó, persze, igazad van Annie, az ember a saját stílusának a rabja, de egy esküvőre a menyasszony fehér ruhát vesz fel, egy temetésre az özvegy feketét, még akkor is ha egyébként mindenhová rózsaszínben jár. A díjátadókkal és egyéb mádiaeseményekkel kapcsolatban is van megjelenési elvárás, ami bizonyos fokig korlátozza az egyéni stílust.
Vagy csak én vagyok ilyen konzervatív? :P

Nem vagy konzervatív, igazad van :) De hát Kris már csak ilyen önfejű :)

A szegecses szoknya - tornacipő volt a mélypont, annál már csak jobb lehet. :)

maradjon is!!!!
nem kell kirakatbabának lennie!!!

azért volt tornacipőben mert a new moon forgatáson kiment a bokája..

Kompetens vagyok a témában: 8 hete nekem is kiment a bokám. Kényelmesebb a tornacipő, de az évnyitóra fel tudtam venni egy lapos talpú alkalomhoz illő cipőt. Sztem ez Krisnél tényleg csak makacsság kérdése volt. Mind1 végülis, nem ezért szeretjük. :)

Szakadtan vagy csinosan,mindenhogy szeretem :)

A! Ha te is szereted Kristen-t nézz be az oldalamra ha még nem voltál ott :)
www.justkstew.blogspot.com

Még nem láttam. Csini oldal. :)

Köszönöm :) Igyekszem vele :) Épp most tettem fel a Dazed & Confused fordításának első részét :)

naggyon jóó oldal!!!! :)