2009. szeptember 21., hétfő

Robert Pattinson sötét jeleneti a New Moon-ban

Az Entertainment Tonight-nak nemrégiben adott interjút Robert Pattinson, amiben elárult a New Moon-ból egy sötét jelenetet, amiben Edward Cullen szerepel.

Rob a következőket mondta: „Olyasmi lesz, ami a lehető legközelebb áll a könyvhöz. Van egy igazán bizarr momentum, úgy értem állandó rémálmok gyötrik [Bellát]. Ezen rémálmok alapja az a személy, akit szeret, de úgy, mint aki vadászik rá, szóval, sok ilyen furcsa álma van a halálról, az elmúlásról…”

“Az álom-jelenetek nagyon hátborzongatóak,” mondja Kristen Stewart, “olyan, mint mikor megtaláltad a számodra tökéletest, de félsz tőle, ugyanakkor közben az elvesztésétől is rettegsz, ez nagyon mazochista dolog.”

„Végre lehetősége van [Edwardnak] hogy kicsit ijesztőbbé váljon az álom jelenetekben. Ő nem olyan tökéletes.”
„Ez egy olyan álom lesz, amire szerintem senki sem számít.” - mondja Pattinson. „Edward olyan lesz, mint egy démon. Úgyhogy remélem az emberek kicsit meg lesznek rémülve tőle.”

Ezen interjú után a fanok elkezdtek találgatni, oldalról oldalra lapozgatva a New Moon-t, hogy vajon melyik jelenetre gondolhatott Rob. Azt tudjuk, hogy Bellát az egész könyv során rémálmok gyötrik, mindig valakit keresett – valakit aki elment, Edward-ot. De ez a filmben kicsit másképp kerül megvalósításra. Egyesek szerint a Twilight-ból kimaradt, de a könyvben szereplő álmokat ültetik át egy kicsit megmásítva a New Moon-ba.

1 megjegyzés:

Kösssszzzzziiiii...fokozzátok a hangulatot még jobban!!! Ez az :P
Így is már alíg várjuk...