2009. október 10., szombat

Eclipse forgatási hírek #10

Városi jelenetek
Csütörtökön városi jeleneteket forgattak az Eclipse számára. Valószínűleg háttérjeleneteket vagy újszülött jeleneteket. Vancityallie a következő képeket töltötte fel az oldalára, illetve kis kommenteket is fűzött hozzájuk.
- Úgy gondolja, hogy itt épp az esőgépet állították fel. A víz ezen a hosszú csövön keresztül áramlik, majd a többszáz pici lyukon keresztül szétszóródik a víz, így úgy tűnik mintha esne. Látszik, hogy az épületek nagyon régiek és történelminek néznek ki.
- Ez egy másik helyszín. Úgy vélte Allie, hogy a közeli sikátorban forgattak. Nagyon piszkossá tették az utcát, szemeteseket tettek ki, illetve szemetet szórtak szét. Valamint graffitiket is festettek a falakra, hogy így tegyék a forgatás számára megfelelővé a helyszínt.

Elméletileg lesznek még képek és egy hosszabb beszámoló is, szóval ha felkerül, az oldalra is majd kirakjuk.

A Swan rezidencia (képek)
Az Október 7-én forgatásra készítették elő a Swan házat, melyről MaliciousMandy készített néhány képet.
A rajongók beszámolója szerint késő délután forgattak, és többen látták a helyszínen Kristent és Taylort is. Úgy vélik, hogy Rob is ott volt, de ezt nem tudták megerősíteni. A napokban vették fel azt a jelentet is, mikor „Edward ordibál Jacobbal, amiatt mert megcsókolta Bellát”, nagyjából 15 felvételt csináltak.
Spoiler
A New Moon Movie Illustrated Companion szerint a Swan ház addig állni fog, míg mind a 4 filmet le nem forgatták, de a biztonságiak azt mondták a rajongóknak, hogy lerombolják a házat. De valószínűleg lebontják és egy raktárba berakják a BD-ig.

A szerdai forgatási napon őszi jeleneteket forgattak le. Erre valószínűleg a sütőtökök alapján gondoltak. De nekem furcsa, hogy virágokat ültettek és egy piros napellenzőt (így hívják egyáltalán??) is kibontották.
Képek még Szeptember 28-áról, mikor előkészítették a házat a forgatásra.

1 megjegyzés:

Én nagyon imádom a Twilight-nak az össze részét meg vok blondulva értük fiú létemre alig várom a 4.részét.