2009. október 9., péntek

Eclipse forgatási hírek #9

Már nagyon régen számoltunk be arról, hogy hol tart az Eclipse forgatása. Az az igazság, hogy hírek nem igazán vannak. Ennek egy kis időre vége, ugyanis három blog írójának is sikerült képeket csinálnia a forgatás helyszíneiről, sajnos a színészekről nem sikerült fotókat készíteni.

A Twifans-on megjelent beszámoló tartalma:

Kedd délután 3 órakor érkezett meg a helyszínre, mikor az autók is. A helyszín: egy régi hajótelep, és annak a hátsó dokkrésze. Ezt a telepet még mindig aktívan használják, de hátul volt néhány használaton kívüli közraktár, ahol forgattak. Pontosan nem tudja, hogy milyen jelenetet forgattak, de egy újszülöttekkel kapcsolatosra gondolt először, hiszen a helyszín is illene hozzá.
- David Slade autója érkezett meg először 6:30 körül, a szokásos ember vezette, elől pedig egy nagyon fiatalnak tűnő asszisztens ült. A főszereplők autóit nem látta megérkezni.
- Szokatlanul sok autó érkezett meg a forgatás helyszínére, nagyjából 80-100 közé teszi a számát (oda is írta, hogy nem viccel, tényleg így volt). Tehát nemcsak a stáb jött, hanem még plusz emberek is! Valószínűleg az újszülött vámpírok. A kocsik számában nem voltak benne a trailerek, a teherautók, a kisbuszok.
- 2, ha nem 3 mobil-öltöző trailer volt, ami azt jelenti, hogy sok kosztümöt használnak, ami sok embert jelent.
- Úgy gondolja, hogy "Seattle-t akarták életre kelteni" a közraktárak és a dokk segítségével.
- A mentő is kint volt a helyszínen, ami azt jelenti, hogy kaszkadőrökre is szükség volt a jelenetek során.
Csinált néhány képet is, amikhez kis kommentárokat fűzött:
A folyó az épület mögött. | A dokk egy Victoria nevű hajóval.
A dokk és az egyik közraktár éjszaka.
Egy érdekesség:
Mint látható, hogy a folyó felett egy hatalmas fényforrás van. Ezt úgy nevezik, hogy ’Isten fénye’. Ezt éjszakai forgatásokon szokták használni.
Az egyik stábtag elmondta neki, hogy egész jövő héten stúdióban fognak forgatni. A forgatás elméletileg Október 31-ig tart.

0 megjegyzés: