2009. október 1., csütörtök

Apró hírek

Mostanában se forgatási képek, se konkrét hírek, ezért megint sűrítve kapjátok ami találtam.


Rachelle Lefevre fotózáson volt kedvencével, a "Best Friends Animal Society" kampányához, melynek célja, hogy minél többen fogadjanak örökbe állatokat a menhelyekről. Rachelle-nek mindig is nagy szíve volt, egy mellrák ellen küzdő szervezetet is több ezer dollárral támogatott. A képen kedvenc sminkesével és fodrászával látható.


Ashley, Billy és Peter is hírt adott magáról Twitteren, Ashley Jason Mraz koncerten volt, ami olyan jó volt, hogy teljesen lenyűgözte. Peter pedig kislányának kívánt nagyon boldog 3. szülinapot! Az egész napot azzal töltötte, hogy megpróbálja meglátni a fáktól az erdőt. Még mindig ott forgatnak. Billy viszont eltemeti egy jó darabig a jó öreg Charlie bajuszt, számára ugyanis véget ért az Eclipse forgatása és a Breaking Dawn-ról még mindig semmi konkrét információ azon kívül, hogy tavasszal kezdik.


A Hottopic nevezetű cég ma dobta piacra a New Moon-os ruhakollekcióját, ahol akár Bella szülinapi ruháját is meg lehet venni, a sok más fanoknak készített dolog mellett, pár dolog a kínálatból: Edward esernyő, kulcstartó, könyvjelző, kirakó, csuklópántok, karkötők, láncok, pulcsik stb. Nézzetek be és irigykedjünk együtt, nem nagyon veszek ilyesmiket, de egy-két dolognak én sem tudnék ellenállni...


És végül de nem utolsó sorban, az utolsó New Moon poszter a Summit-tól, ezúttal nagy méretben.

0 megjegyzés: