2009. október 22., csütörtök

Eclipse forgatási hírek #11

- Az Eclipse forgatása már a végfázisban tart, ezen a héten a Cullen házban forgatnak mégpedig az érettségi parti jeleneteit. Ezért Anna Kendrick is visszatért Vancouver-be (képek), hiszen Anna karaktere, Jessica a többi osztálytársával együtt részt vesz az Alice által rendezett bulin.
- Jodelle (Bree) azt üzente, hogy a tegnapi volt az utolsó forgatási napja.
-  David szokása szerint megint üzent nekünk:
"Utolsó nap a csatatéren, egy óriási napot forgattunk, holnap lehet buli lesz, mialatt a harcok a hegyek között elkezdődnek..."
Olyan furcsa belegondolni hogy a harmadik film forgatását is befejezték. Nehéz és fárasztó évük volt a színészeknek, két filmet leforgattak, valaki hármat is és még az évnek nincs vége! Most elkezdődnek a promóciós turnék, szóval képekből, videókból nem lesz hiány, csak bírják energiával! Már csak 28 nap van hátra a New Moon-ig....

1 megjegyzés:

Fú, tényleg furcsa belegondolni. Szegény Taylor-ra szerintem a New Moon után még nagyobb rajongó tábor fog zúdolni. Kíváncsi vagyok, hogy mennyire közelít majd a két rajongó tábor, vagy inkább úgy fogalmazzak, hogy megmarad-e az átlagos 60% Team Edward/Rob mint eddig.