2009. október 31., szombat

The Sydney Morning Herald: Interjú a vámpírral

Mivel a decemberi Vanity Fair címlapján Robert fog tündökölni, azért hogy ráhangolódjunk a következő interjúkra és az újabb képekre (amelyekből már láthattunk előzeteseket) ezért hoztam nektek egy régebbi interjút/cikket.
Ha megkérdezed Robert Pattinsont, hogyan kezeli a körülötte lévő globális hisztériát, akkor azt mondja: „Remélem jól.” Majd átfuttatja a kezét a zilált hajában (ami egy jel, hogy nyugtalan) és hozzáteszi: „Ez még mindig valahogy új.”
Már majd 12 hónap telt el, mióta az Alkonyat berobbant a köztudatba. 12 hónapja, hogy megpillantottuk az érzékeny, kínzott és rendkívül jóképű vámpírt, Edward Cullent, Stephenie Meyer masszívan népszerű regényéből. 12 hónapja, hogy Pattinson – a 23 éves angol színész, aki a férfias tinédzser vámpírt alakítja – nemzetközi szívtipró lett.
Az egyik percben van egy kis szerepe a két Harry Potter filmben (ő játssza Cedric Diggory-t a Tűz serlegében és a Főnix rendjében). A másikban ő a tárgya minden fiatal lány vonzalmának. Most is a hotelszobája előtt sikítoznak. Franciaországban van, hogy promotálja az Újholdat, az Alkonyat következő részét (összesen 4 regény van). Akármikor az ablak közelébe megy dohányozni, egyre hangosabb zaj tör ki lent az utcán. Tovább olvasom

2 megjegyzés:

Tetszik az interjú, jók a válaszok :)

Szegény Robert. Nagyon sajnálom, hogy 2 lépést sem tud tenni, anélkül, hogy le ne rohanja valaki...de hát ezzel jár ez a dolog.

A cikk nagyon tetszik. Jó ilyeneket olvasni:)