2009. október 4., vasárnap

Kristen új filmje: An American Girl

Hivatalosan is megerősített információ, hogy Kris következő filmje a James Woods által rendezésre kerülő 'An American Girl' című film lesz, melyben a főszerepet alakítja.
A történet egy főiskolát elvégző lányról szól, akinek élete nem úgy alakul, ahogy szerette volna és ezért az ivászatba és a drogokhoz menekül. A források szerint lesz egy elég durva szex-jelenet is amit valaki felvesz a telefonjára és elhíreszteli a kisvárosban, ami nem vet túl jó fényt a lányra, ezért elmegy a városból és beáll a tengerészekhez. A történet vége persze happy end, a lány megtanulja a leckét és visszatér a kisvárosba, hogy újra felépítse az életét.
A rendező mindenféleképpen Kristen-t képzelte el a szerepre, mert úgy gondolja, hogy ez egy fenomenális történet. A források szerint nem csak a rendező, hanem Kristen is nagyon izgatott, mert kedveli ezt a projektet.

Öööö...meglátjuk.

4 megjegyzés:

Hát, nem túl izgi történet:) De ha másért nem, Kristen miatt megnézném.

Eddig engem se nyűgözött le a sztori de majd meglátjuk mi sül ki belőle...

hát az amerikai filmeknél a story legtöbbször ugyanaz...a vége meg happy end...a kérdés az milyen lesz a kivitelezés..

Szívemből szóltál...Dudi!
Pontosan ezt akartam mondani...azon múlik, hogy mennyire tudja beleélni magát Kris...lehet egyszermegnézhetős vagy akár egy elég komoly díjazású film is belőle...