2009. október 29., csütörtök

Jackson Rathbone: "a kedvencem egy kollektíva – a Volturi"

Ahogy egyre közeledik a New Moon hivatalos bemutatója, egyre több és több interjú, cikk készül. Az MTV is szóra bírta a színészeket, most például Jackson Rathbone-t, Jasper alakítóját kérdezték a kedvenc új New Moon karakteréről és arról, hogy a felvételek között mivel ütik el az időt.

Az új karakterek közül, akik feltűnnek a New Moon-ban, ki a kedvenced?
A kedvencem a New Moon-ban, aki a Twilight-ban nem volt benne? Azt hiszem a kedvencem egy kollektíva – a Volturi. Ez azok közül a dolgok közül az egyik, amit igazán jó látni, ezeket a dekadens öreg vámpírokat, akik vezetik a vámpírtársadalmat. Úgy vélem, hogy a színészek egy bámulatos társaságát sikerült a filmnek megszereznie, nagyon ijesztőek és félelmet keltőek. Mindannyian tökéletesek – úgy értem, Dakota Fanning félelmetes Jane-ként, abszolút ijesztő.

Srácok az elmúlt pár évben nagyon sok időt töltöttetek együtt. Mikor a kamera nem vesz titeket, miről szoktatok beszélgetni?
A felvételek között? Csak általánosságokról. Mindannyian átlagos emberek vagyunk – nem vagyunk vámpírok a való életben. A felvételek között azokról a zenékről csevegünk, amiket szeretünk, vagy arról, hogy a filmek befejezése után mit tervezünk. Mindig magammal viszem a gitáromat és a harmónikámat, Nikki, Rob, Kristen és még sokan a stábból nagyon muzikálisak Szóval sokszor a felvételek között jammelünk, kiengedjük az érzelmi feszültségeket és kicsit szórakozunk.

Ahogy a Saga előre halad többé-kevésbé olyannak érzed magad, mint a karaktered?
Többé-kevésbé olyan, mint Jasper? Tudod őszintén úgy gondolom több Jasper-t képzeltem el a Twilight-ban. Főleg azért, mert az Eclipse-ben megjelenik a háttértörténetem, amiben az emberek láthatják, hogy min is ment keresztül Jasper a Twilight-ban, amit nem igazán értettek. Ez a karakter állandóan fájdalommal küszködük, és az emberek kérdezik, hogy „Miért?” és „Mik az okai?”. Igazán sötét múltja van, és ez végigkíséri őt. Szóval nagyon jó, hogy ezen pillanatokba betekintetést nyerhetünk, elmagyarázza és meg tudhatjuk hogy az Alkonyatban és az Újholdban min ment keresztül.

Rengeteg Twilight-tal kapcsolatos terméket árulnak. Van neked is?
Twilight-os termék? Még nem vettem. Habár a zenésztársam, Ben Graupner vett egy Jasper-es párnahuzatot, amin az arcom van. Rituálisan el kellett égetnem, mert megijesztett.

1 megjegyzés:

Ezen a képen alig ismertem fel Jackson-t:)

Ez a rituális elégetés vicces:)