2009. október 7., szerda

13 megjegyzés:

A zene az tényleg jó, már elsőre megtetszett, de még olyan nem odaillőnek érzem a film képeit.

A számért odavagyok, a szövege is nagyon jó. De majd a teljes klipp után mondok véleményt. :)

Wow, wow, wow:))) Ez nagyon-nagyon király lett. Amikor még csak részletet láttam, nem tudtam beleélni magam, de most igen! Szerintem nagyon jó lett!:)

A véleményemet majd délután olvashatjátok miután hazaértem. De kettős érzelmeim vannak a vidivel kapcsolatban. Délután az okokat is leírom.

Szerintem nagyon jó lett s klip! Tetszik hogy Bella és Edward köré épül az egész!

Reggel mikor felébredtem épp ez ment a viva-n.:) A szám tetszik, de nekem annyira nem jön be a klip. Valahogy.... nem tudom, a részletek nem passzolnak a zenéhez. Persze lehet hogy a szöveghez igen, de nem tudok angolul és nem értem...

Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

Én már megnéztem párszor és egyre jobban tetszik. Szerintem nagyon jól megcsinálták:) Oké, nem 10-ből 10, de az biztos, hogy 10/9:)

Megígértem, hogy megírom a véleményemet a klippel kapcsolatban: hát kettős érzéseim vannak egyfelől a dalt nagyon, de nagyon szeretem. De a videótól nem ájultam el. De ahogy első kommentjében írta Ágnes nem oda illőek találta a filmből kivágott részeket. Hát nekem is ezek a benyomásaim. Hiába néztem már meg vagy 5-ször. Nem tudom megmondani miért, de nem olyan mint a Decode esetén, ott teljesen "beleszivárgott" a klipbe a film. Itt ez számomra nincs meg.
A másik problémám, hogy miért csak Edward és Bella szerepel benne. A New Moon alapvetően Jacob karakterének beemeléséről szól. Ha a dal szövegéhez akartak igazodni akkor lehet hogy érthető Jake kihagyása.
Most bajban vagyok, ugyanis múltkor kielemeztük a szövegét egyik barátnőmmel, akkor teljesen Jake jutott eszünkbe róla. De ahogy most elolvastam már Edward-ra is rá tudom húzni a szöveg mondanivalóját. Az az igazság, hogy maga a cím is kétértelmű "Találkozz velem napéjegyenlőségkor", ez utalhat Jake-re és Edward-ra is. Nekem egyébként rögtön az Eclipse ugrott be a cím alapján. Hűha, most teljesen elbizonytalanodtam. Nagyon nehéz értelmezni dalszövegeket, és verseket is mert mindenkinek szubjektív látásmódja van, és mást képzel, gondol a szövegek mögé. Amik mind jók, ezért is jó hogy másként látjuk, értelmezzük a világot, és azok jelenségeit.
Megint kicsit elkalandoztam, de a dalszövegtől függetlenül nem vagyok oda a klipért, a színek, a fényhatások, árnyékok nagyon szépek, jól vannak megcsinálva, de összhatását tekintve nálam 10 pontból kb. 6 esetleg 7 pontot ért el. :(

Lehet hogy idővel megfogom szeretni, de most ezek a benyomásaim.

Az tényleg igaz, hogy a Decode közelébe sem ér. Ez teljesen más stílus és ezért tudtam olyan könnyen elfogadni.

A Decode is jó volt, de szerintem ez is nagyon jó. És nekem az nagyon is tetszik, hogy nincs benne Jacob. Szerintem a könyvben és a filmben sem kellene benne lennie.
Team Edward

Sziasztok! sajnos nem vagyok angolos én nagyon szeretnáém tudni, h miről is énekelnek!! vki le tudná fordítani a dalszöveget????? Köszike előre is!!!!!!