2009. szeptember 1., kedd

Mitch Hansen Band a New Moon Soundtrack albumán?


Washington, Forks – Vitathatatlanul ő legtehetségesebb és legnépszerűbb azon zenészek közül, akik zenét szereztek Stephenie Meyer eleven Twilight univerzumáról. Mégis, csak ha a Twilight filmet láttad, nem tudhatsz Mitch Hansen-ről. De reméli, hogy mindez hamarosan megváltozik.
„A címe ’Miattad’” – mondta a Mitch Hansen Band megnyerő frontembere az Mtv News-nak az legutóbbi dalukról és videójukról, melynek premierje nálunk volt és azt reméli, hogy a dal szerepelni fog a közeljövőben megjelenő New Moon Soundtrack albumon. „Ez lényegében Bella perspektívájából íródott, és ez egy nagyon ingerült/éles rock-szerű dal. A New Moon-ról szól az ő szemein keresztül, és arról a fájdalomról, amit érez. A végén megoldódik minden – egy sokkal boldogabb helyen. Ez egy nagyon érzelmes dal.”
Habár a Twilight témájú együttesek, mint a Bella Cullen Project, a Twilight Music Girls és a Mitch Hansen Band a rajongói bázisnak köszönhetően hihetetlenül népszerűvé váltak, így azóta egy fajta Saga pop-kultúra robbant ki – és drámaian növekedett a tömegeknek játszó zenészek száma – az emberek viszont a Twilight filmek készítése során nagyrészt figyelmen kívül hagyják őket.
Az olyan látványos ’aréna-rockerek’, mint a Paramore, a Linkin Park és Thom Yorke is hozzájárult az albumokhoz, de a fanbázis egy bizonyos szegmense reméli, hogy a Summit végül egy Twi-band-nek is áttörési lehetőséget ad, hogy így egyik daluk és annak szövege is Bella és Edward történetéről szóljon a New Moon-ban.
„Ez egy nagyon erős dal, amit a New Moon számára írtunk.” – mondta Hansen a ’Miattad’ című számról, ez egy érzelmi fájdalomról szól és amiről Kristen Stewart nemrég azt nyilatkozta hogy ezen fog a karaktere átesni a Novermberben mozikba kerülő filmben. „Azt gondoljuk, hogy jól illene hozzá.”
Hansen azt mondta nekünk, hogy ahhoz a pillanathoz illene a dal a New Moon-ban, mikor a kulcsfontosságú sziklaugrás jelenete lejátszódik. „Azt hiszem ebbe a jelenetbe illene, mert a fejemben ez egy nagyon érzelmes jelenet.” – magyarázta a rocker, akit 2007-ben ihlette meg a Twilight dalírás szempontjából, mikor egy hét alatt elolvasta az összes könyvet. „Bella fejében ezek a hangok azt mondják: ’Tennem kell valamit. Rendben, leugrok erről a szikláról.’ Azt hiszem ez a dal megfelelő lenne ehhez.”
Mitch és együttese nagy tömegek előtt játszik a Twi-Con és a Forksi Nyári Iskola eseményein, mindig udvariasan autogrammot osztogatnak és a fényképezőgépek előtt pózolnak, a sok Twilighter, aki beszél vele reményét fejezi ki, hogy egyszer egy Twilight filmben egy Mitch Hansen Band dal is el fog hangzani. „Oh istenem, ez abszurd lenne.” – mondja az álmukról. „Ez hatalmas lenne. Úgy értem, ez lenne a legnagyobb és legjobb lehetőség amit valaha is gondoltunk.”
Itt van Mitch MySpace oldala, ahol meghallgathattok a Twilight Hour című albumról néhány számot. Én nagyon szeretem ezt a bandát. Nagyon jó számokat írtak Twilight témában: MySpace - Mitch Hansen Band A fenti videó pedig a banda, 'By You' című dalához készült.

0 megjegyzés: