2010. január 20., szerda

Anna, Christian és Peter a Breaking Dawnról

Anna Kendricke-t a Critics Choice Awardson az Mtv kérdezte arról vajon a Breaking Dawn-t két vagy egy filmben készítik-e el. „Ha kettő lesz, nagyszerű. Ha nem, úgy is jó.” – ragaszkodott ehhez Anna, mondván hogy nem aggódik emiatt, hiszen nincs hatalma erről dönteni. „Értem hogy miért akarják így csinálni, de ez nem az én döntésem.”
„Akkor tudom meg mikor a rajongók is. Ez az igazság.” – nevetett mikor arról kérdezték, hogy mikor számít arra hogy tájékoztatást kap a Breaking Dawn forgatásáról. „Voltaképpen előbb tudod meg, mint én. Üzenj nekem.”
És mi a helyzet az Eclipse-szel? „Még egyetlen felvételt sem láttam az Eclipse-ből. Nem csináltam semmilyen utóhangmunkálatot vagy bármi mást.”

Christian Serratost a HollywoodLife.com interjúvolta meg, hogy vajon kit szeretne a Breaking Dawn rendezői székében látni.
„Sok szóbeszéd volt arról, hogy Drew rendezi az Eclipse-t. Úgy gondolom hogy klassz lenne ha a következőt ő rendezné. Úgy érzem, hogy [a producerek] nagyszerű embereket válogattak ki, és valahogy minden rendező, akit kiválasztottak varázslatosan illeszkedik az általuk rendezett film a könyvhöz.”

Vigyázat: Breaking Dawn spoiler!
Szintén a HollywoodLife.com kérdezte a Lionsgate elő Golden Globe buliján Peter Facinellit a Breaking Dawn-ról, pontosabban Bella és Edward nászéjszakájáról. Ugyanis ő azt szeretné ha ezt a jelenetet a PG 13 besorolás szellemében [13-14 éven aluliak számára nem ajánlott - az nálunk a 12-es] készítenék el.
„Van egy 12 éves lányom, Luca Bella. Rajongó és nem szeretném, hogy azt érezze kimaradt ebből és kényelmetlen lenne számára. Remélhetőleg ez egy PG 13 féle helyzet,” – tette hozzá. „Biztos vagyok benne, hogy a producerek és a vezetők tudják mit akarnak – különösen mit is csinálnak – és bizonyossággal tudom, hogy nem akarják a rajongókat elégedetlenné tenni.”

Szerintetek igaza van Peter-nek elég a PG 13-as besorolás? Vagy inkább az R besorolású kategóriának [16 éven aluliak számára nem ajánlott] megfelelően készítsék el a Breaking Dawnt?

10 megjegyzés:

Hát én nem tudom.
SPOILER
Gondolom,hogy a nászéjszakát nem fogják olyan mindent megmutatósra csinálni.
Szerintem meg lehet ezt csinálni olyan visszafogottan mégis úgy,hogy teljesen elégedettek legyünk.

Nem tudom ki látta a True Blood sorozat részeit,de az például már túl lép a 14 éven aluli besorolást.

Vannak annyira jó fan videók a BD-hez,ahol az ilyen jeleneteket is "belerakták" és azok szerintem kellően jók. Mutatnak is benne meg nem is részeket.
Szóval szerintem nem kell ennek olyan nagy fenekét keríteni csak éreztesse velünk,hogy megtörtént az amire Bella már nagyon régóta vár.

Na most sikerült megint értelmetlennek lennem?
.D

Puszi: Niki1213

Az a 14 éven aluli besorolás 12 lenne..:P

szerintem csinálhatnák egy kicsit keményebbre , durvábbra, mi amegfelelő szó? komolyabbra a BD-t. A nászéjszakás jelenetről meg annyit hogy remélem nem intézik el egyszerűen.
SPOILER
mármint hogy Bella csak bemászik a vízbe , Ed megcsókolja, a kövi rész meg már a szobábanaz ébredés.
+ a szülős jelenet is, azt a sok fájdalmat eg kínt, a vért, meg hogy kirángatják szinte a bébit. Ezt vajon hogy tudják megcsinálni lightosan? Remélem sehogy :P:P
SPOILER VÉGE
nekem az illúzió romboló lenne. :/
egy szó mint száz, én szeretném az R besorolást. Legyen egy kicsit durvább.

Édes, hogy Peter lányai is a saga rajongói, de lássuk be: nem egy gyerekregényről van szó... szóval nem értem, hogy miért szenvednek annyit a film miatt... hát az sem kicsi gyerekeknek való.

Hát igen. Igazatok van.
Most így elolvasva a véleményeteket,igazatok van.
Én sem kis rózsaszín,habos-babos kis csöpögős valamire gondoltam.

SPOILER
A nászéjszakát is szeretném látni,de ne az a durva szex jelenet legyen. Na most értitek az olyan fura lenne Edwardnak is meg Bellának is.
Szóval szerintem nem kell sokat mutatni,de igazad van egy egyszerű vízben csókolózás utáni ágyban ébredős vágással szerintem sem lenne jó.
SPOILER VÉGE

Amúgy nekem meg teljesen mind1 csak legyen élvezhető és ne csalódjunk (mint sokan a New moon-után)

Én sem bánnám ha kicsit durvább lenne SPOILER pl. a szülés. Az azért volt olyan hatásos, mert leírta Bella mennyire szenved. Ott tényleg azt kell hinnünk Bella meghal, aztán persze nem. De kell valamiféle látványvilág, hogy használnom kelljen a 100-as zsepit, mint a könyvnél.

Niki:
Spoiler
- jó én sem akarom ám a hardcore pornót XD..nehogy azt hidd, csak tényleg , Steph sem a 10 éveseknek írta na!:P.. látszódjón azért rajta hogy egy kicsit komolyabb téma. mint mondjuk a kárhozottak királynőjében. Ott sztem nagyon jól megoldották.
+ meg annyit , mikor a szülésnél Edward kvázi belevágja Bells szívébe a tűt, Bella csontjai meg meg úgy törnek mint az üveg. Hát én marha ideges leszek ha elcseszik..
spoiler vége
szóal igen xD.. hajrá R!

Hűha! Én is az R besorolás mellett szavazok, hiszen még a könyvekre is van korhatár írva. Nem is értem, hogy a kis gyerekek egyáltalán mit értenek meg belőle. Szeritem sem kell nagyon durvára csinálni, de nem lehet olyan könnnyen túl lépni rajta.
:D na jól van ezt jól leírtam :P
Szóval legyen R !!!

Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

Szerintem elég sokan várják már ahhoz ezt a részt, hogy azt kapják amit szeretnének! A nászéjszakás rész az egyik legjobb a könyvben(lányoknak külön romantikus a holdfényben fürdőzés:D)A könyvben sem írnak le részletesen mindent, itt sem kell mindennek látszódnia, viszont szerintem nem kell elkapkodni pont ezt a jelenetet, mert szerencsétlen Bella már az első résztől erre vár:D Legyen azért élethű a dolog! Az, hogy korhatáros vagy sem...egyrészt tényleg nem 12 éven aluliaknak szól a könyv, másrészt a mai fiatalok abszolút tisztában lesznek azzal, hogy mit látnak a képernyőn,kétlem, hogy ez a jelenet állítaná meg őket a fejlődésben:D