2010. január 21., csütörtök

New Moon DVD részletek

A skandináv Twilight rajongók nagyon, de nagyon szerencsések ugyanis a képen látható gyönyörű New Moon DVD-vel lepik meg őket. Én odavagyok ezért a kiadásért, nekünk is ilyen kell (márha belátható időn belül egyáltalán kiadják a filmet - lásd az ezt követő bejegyzést)! És ami a tuti ebben a kiadásban hogy 3 DVD lemezt tartalmaz, az egyiken maga a film található audiokommentárral, a másodikon 128 percnyi anyag található rengeteg meghosszabbított jelenettel, bemutató kisfilmmel és egyéb nyalánkságokkal. A 3. DVD a kincs, ugyanis ezen találhatók a kimaradt jelenetek, összesen 15 percnyi anyag, ezeket fel is sorolom nektek:
Bella születésnapi tortája (:21), Hazaút a buliból (1:00), Ébredés az erdőben (2:34), Charlie Bellát ágyba rakja/teszi (1:15), Motor-ütközés (1:05), Bella rémálma és beszélgetés Charlie-val (4:12), Visszaemlékezés a rétre (2:04), Mike otthagyja a mozit (:58), Itt vagyok, ha beszélni akarsz (:51), Victoria vezetése (1:38), Jake Bellát hazaviszi (5:05).

A DVD tartalmának részletes leírását itt találjátok. És ezúton köszönjük nekik az infót! Ahogy olvashatjátok nagyon jó kis anyagokat válogattak össze, a film után el is várom hogy legalább jó dolgokkal pakolják tele a DVD-ket.

1 megjegyzés:

Oh, de széééééép. Én is szeretnék ilyet:)