2010. január 22., péntek

Remény Haiti-ért közvetítések és telefonszám

Ma vagyis inkább szombat hajnal 2-kor lesz az élő jótékonysági telethon a földrengés áldozatainak megsegítésére, melyet George Clooney fog vezetni. A hírek szerint Rob telefonokat fog fogadni, tehát az adakozóknak még akár arra is lehetőségük adódhat, hogy a vele is beszéljenek pár szót. A közvetítés több helyszínen zajlik majd, lesz bejelentkezés New York-ból, Los Angeles-ből, Londonból valamint Haiti-ról is, ahol még a mai napig észlelnek utórengéseket.
A műsort élőben követhetitek a Viván, MTV-n, National Geographic-on, CNN-en de a youtube-on is (ha felmentek az oldalra a legfelső sávban szokták kiírni, majd ott keressétek). A teljes lista ismétlési időpontokkal itt van.
Mi magyarok is segíthetünk, ha az Unicef által létrehozott 1749-es telefonszámot felhívjuk. Bármikor hívható (akár most is)!! Egy hívás 200 forintba kerül bármelyik mobilhálózatból vagy vezetékes telefonról. Egy hívás árából 400 liter tiszta ivóvíz előállításához szükséges víztisztító tablettát tudnak vásárolni. Egy hívással rengeteg emberen tudunk segíteni. Legalább egyszer tegyük meg!

0 megjegyzés: