2010. január 10., vasárnap

Anna és Ashley


Sem Anna sem Ashley napjait nem jellemzi mostanában az unalom szó, mindkét lány keményen dolgozik.
Ugye Ashley a Lifewater reklámfotózásán vett részt (remélem vágjátok, hogy totál meztelen volt és csak ráfestették a fürdőruhát) tegnap pedig a Jimmy Fallon show-ban vendégeskedett, amiről videók és egy képünk is van, amin éppen a rá váró rajongóknak osztott autogrammokat.

Anna a népszerű Ellen-nél vendégeskedett, valamint a V magazin is készített vele egy kis interjút és az EW fotósorozatából is új képek láttak napvilágot (még EW erre).
Ellen-t nem néztem még meg, de írták, hogy Anna mesélt arról, hogy George állandóan azzal ugratta a forgatáson, hogy ez itt nem ám a Twilight forgatás Mr. Jóképűvel (Rob-bal). Erre Anna a következő napon odaállított Clooney-hoz a GQ magazin Rob címlapjával, melyen egy üzenet volt, magától Rob-tól: "George-nak, sok szerencsét. Kitartás. Szeretettel: Rob."
Azonban a Ross doki szerepéről elhíresült sármőrt sem kell a szomszédba küldeni egy kis sütnivalóért, ő a következő mondatokat írta Rob-nak az ő (Geroge) Esquire magazin címlapjára: "Kedves Rob! Köszönöm a lelkesítést. Hatalmas rajongód vagyok. Szeretettel, George, kétszeresen megválasztott legszexibb élő férfi."
A pasik őrültek. No komment :D

1 megjegyzés:

Most már vágom, hogy meztelen volt, hogy leírtad. De magamtól nem vettem volna észre. Nem nagyon szoktam elemezgetni a képeket:)

Rob és George levelezéséről meg csak annyit, hogy hahaha:)