2010. január 14., csütörtök

Apró hírek

A heti vegyes adagban Kellan, Ashley, Rachelle és díjátadók vannak terítéken. Kezdjük a végén:

Megerősítették, hogy a Golden Globe díjátadón sem Rob, sem Kristen nem fog megjelenni, azonban az Oscar-on Taylor nagy valószínűséggel részt vesz. Hogy másik két kollégája is elkíséri e az még a jövő zenéje, de szerintem ne fűzzünk hozzá nagy reményeket (bár az idei Oscar témája a 'Csapatok').

Kellan részt vett a 'Before I forget' című film premierjén fessen, jól öltözötten (több kép itt) és úgy néz ki, hogy egy új szerep is hamarosan befigyel neki, ugyanis a Conan filmet, ami annak idején Arnold Schwarzenegger-t híressé tette, újra leforgatják. Conan szerepére Kellan-on kívül már csak egy srác van versenyben, egy bizonyos Jason Momoa (életemben nem hallottam még róla). Ha megkapja a szerepet azt hiszem a Kellan rajongók mérhetetlenül boldogok lesznek, ugyanis nem tudom emlékeztek-e, de Conan egy szál rongyban mászkálta végig az egész sorozatot és az is alig volt nevezhető "alsógatyának"...


Ashley folyamatosan mozog Los Angeles-ben, egyik helyről a másikra, a paparazzik le is kapják szinte napi rendszerességgel. Azonban ami igazán érdekes vele kapcsolatban, hogy február elsejétől új thriller-t kezd majd forgatni, melynek címe 'The Apparition' . A film elvileg arról fog szólni, hogy egy kollégiumban természetfeletti események történnek, páran pedig ki akarják deríteni ennek az eredetét. Mint látjátok semmi világrengető sztori...
Egyébként nemcsak Kristen filmjei lesznek a Sundance-en, Ashley-nek is lesz egy debütáló mozija, ami a Skateland címet viseli, az eddig kiadott still-eket itt nézhetik meg az érdeklődők.

A végére drága Rachelle: a 'Barney's Vision forgatásán készült még sok csomó kép, nagyon jól néz ki rajta. Több itt.

És mint már korábban írtuk, sajnos elpusztult a kutyusa, de azóta új kedvenceket mentett ki a kutyamenhelyről, a 4 éves Jack Sprat-et és az 5 éves Momma Bear-t, aki egy cocker spániel.

0 megjegyzés: