2010. január 12., kedd

Golden Globe, reklámkampány, forgatás

Golden Globe Gála
A hétvégén tartják meg a 67-dik Golden Globe Gálát. Mint tudjátok Anna Kendricket is jelölték a Legjobb Női Mellékszereplő kategóriájában, nagyon fogunk neki szurkolni. De nemcsak Anna jelenik meg a Twilight színészei közül a díjátadón, hanem Taylor Launter is. Tay Josh Brolinnal (Milk) és Amy Poehler-rel (Saturday Night Live) együtt fog díjat átadni. Azt nem tudni, hogy Robert vagy Kristen, esetleg más színész megjelenik-e a Globe-on, hiszen a Summitnak külön "sátra" lesz.
Elméletileg a Golden Globe hivatalos oldalán is fogják élőben közvetíteni az eseményeket, de ez mellé még keresünk egyéb linkeket is ahol nézhetitek a Globe-ot.

Reklámkampány
Ashley Greene és Justin Long pedig a Teens for Jeans elnevezésű kampányt népszerűsítik. Ezen kampány célja, hogy a már nem hordott farmereket ne dobják ki a fiatalok, illetve a farmerpártiak hanem inkább vigyék el az egyik Aéropostale áruházába, ahol összegyűjtik a leadott farmereket és azokat hajléktalan fiatalok között osztják ki. A leadott darabok után az áruház 25% kedvezményt ad az újonnan vásárolt farmerek árából. Tavaly több mint 200 000 darabot sikerült így jótékonysági célokra fordítani.
A kampányhoz készült videó:

Cam Gigandet új filmben
Christina Aguilerával forgat együtt Cam a 'Burlesque' című filmben. A film egy kisvárosi lányról szól, aki L.A.-ban találja meg helyét egy neo-burleszk klubban. A filmben egyébként még Cher, Kristen Bell is feltűnik. Cam egy Jack nevezetű fickót alakít, aki Christina karakterét, Ali-t viszi el egy körre motorral, legalábbis a forgatási képek szerint. Még több kép itt

1 megjegyzés:

Hmmm, hogy el vagyunk kényeztetve mi Taylor fanok! :)) De neeem baj az! :D