2010. január 22., péntek

Twilight képregény, jótékonyság, Rob új szerepe

Már beszámoltunk róla, hogy hamarosan megjelenik az első Twilight képregény. Ebből az EW már a netre felrakott egy kis ízelítőt, de a nyomatott verziójában további részleteket is leközöltek, amit be is szkenneltek a rajongóknak. A szkennelt lapokat itt tekinthetitek meg.
Taylor GQ fotósorozatából új outtakek jelentek meg. Itt nézhetitek meg őket. Ha már Taylornál tartunk akkor beszámolok nektek róla, hogy Tay is részt fog venni az évente megrendezett Celebrity Beach Bowl Super Bowl-on (amerikai futballozni fognak), amit az NFL előtt lesz egy nappal. Taylor mellett többek között Chace Crawford és Christian Slater [Taylor korábban Slater karakterének fiát alakította a My own worst enemy című sorozatban] is részt fog venni a meccsen, amit a miami South Beach-en rendeznek meg.
A Twilight sztárja is segítenek ahol csak tudnak. Kellan Lutz és Tinsel Korey a Teens for Jeans elnevezésű jótékonysági akción segédkeztek, ahol elhasznált farmernadrágokat gyűjtenek a rászoruló tinédzsereknek. Most a Teens az első 100 000 db összegyűjtött farmert a hontalanná vált Haiti tinédzserek megsegítésére ajánlotta fel. Kellan és Tinsel nemcsak részvételükkel járultak hozzá az akció sikerességéhez, hanem farmerokkal is. Kellan például egy hatalmas kosár ruhával érkezett a helyi gyűjtőközpontba. Több kép itt és itt
Robert számára pedig egy újabb szerep is kilátásban van, mégpedig a Water for Elephants (Vizet az elefántnak) címűben. A film alapja Sara Gruen bestseller könyve. A rendező is megvan már: Francis Lawrence, illetve az egyik szereplő is Reese Witherspoon is. Illetve Sean Penn részvételéről is pletykálnak.
A könyv/film a Nagy Gazdasági Világválság idején játszódik mikoris egy egyetemista fiú árván marad és otthagyva az iskolát a világhírű Benzini Brothers cirkuszához csatlakozik mint állatorvos. Gruen könyve nálunk is megjelent magyarul, itt és itt elolvashatjátok a részletesebb tartalmát. A stúdió hivatalos megerősítést még nem adott ki ezzel a projekttel kapcsolatban.

2 megjegyzés:

csajszik en olvastama konyvet... nagyon nem tudom elkepzelni robot erre a szerepre!! mellesleg a konyv nagyon jo.. bogtem a vegen.. olyan jol megfogalmazott mondatok vannak benne hogy azota is emlekszek egy kettore :) az egyik kedvencem: " After 30 you dont count the years" ezzel enis pont igy vagyok :) sosem tudom hanyeves vagyok.. oh welll
adrien

Én próbáltam megnézni ezeket a beszkennelt cuccokat, de bármelyikre kattintok mindig ugyanazt a képet nyitja meg. Nektek is?

Ez a könyv a tartalma alapján tényleg jó lehet:) Szétnézek majd a könyvesboltokban, hátha találok:)