2010. január 7., csütörtök

Interview magazin (2009): Kristen Stewart

Nagy nehezen sikerült befejeznem ezt az ezer éve elkezdett interjút is, az első fele már régebb óta kint van a Kristen-es oldalon, de most a teljeset egyben itt is olvashatjátok.
HOPPER: [mindketten nevetnek] Tudod, igazán csodálatos az előadásod. Mivel nem tudtad, hogy egy sorozatot csinálsz, amikor az első Twilight filmet készítettétek, voltak nehézségeid az új részekben, hogy újra belebújj a karakter bőrébe?
STEWART: Igazából mindig is érdekelt, hogy hosszabb időn át követhessek egy karaktert, de színészként erre egyetlen lehetőséged a tévé sorozatokban van. De a Twilight sorozat király, mert tudod, hogy mi áll még előtted—az összes könyvet megírták már. És vannak közte szüneteim. Kicsit lehangoló érzés, hogy épp akkor veszítesz el egy karaktert, amikor már kezdenéd igazán megismerni. Általában, a film végére megadatik, hogy teljesen kiismerem az adott személyt, és aztán végeztünk. Valójában ez történt a Twilight forgatásán is, és most újra a New Moon-én is.. Minden alkalommal mikor Bella megváltozik, újra meg kell vele ismerkednem és egy következő szintre vinnem. Elolvasom

0 megjegyzés: