2010. január 17., vasárnap

Előpartik és New Moon DVD szettek

Lassan már követhetetlenné válik hogy melyik Twilight színész melyik elő Golden Globe partin vett részt. De azért megpróbálom rendszerezni, hogy ki melyik eseményen jelent meg a napokban. 

A The Kari Feinstein Golden Globes Style Lounge-on Billy Burke, Christian Serratos és Edi Gathegi jelent meg. (Kép itt, itt) Tinsel Korey és BooBoo Stewart pedig a Helping Haiti Golden Globes Celebrity & Charity Lounge-on. (Képek itt és itt)
Julia Jones a pre-Sundance Gifting Suite-on míg Chaske Spencer az Access Hollywood "Stuff You Must..." Lounge elnevezésű eseményén vett részt. Még több itt
Anna Kendrick viszont tegnap a BAFTA/LA Annual Awards teapartiján vett részt. Képek itt
Exkluzív New Moon DVD szettek
Japánban és az Egyesült Királyságban a New Moon DVD-t speciális szettben is meg lehet vásárolni. Japánban egy világosabb tónusúval álltak elő, kártyákkal, füzetekkel, ebből csak 10 000 db vásárolható meg. Míg a Egyesült Királyságban egy gyönyörű bőrből készült emlékdobozzal rukkoltak ki. Nekem ez tetszik, de nagyon, viszont nem olcsó. Körülbelül 23 000 Ft-ot kérnek el érte és csak 5000 db gyártottak le belőle.
via AKF, BlackPack Lj

5 megjegyzés:

Itt Mo-n merrefelé lehetett kapni a díszdobozos Twilight kiadást? Mert én nem láttam :( :(

Am tök jól néznek ki, elfogadnám :P

Én az Xpress-től vettem az enyémet. De most néztem meg és nem lehet már kapni. Ezt limitáltan adták ki, még annó asszem csak pár száz darabot csináltak belőle.

Köszi az infót Barbi. :) Gondoltam, hogy már nincs, csak kíváncsi voltam merre lehetett kapni :)

Azt lehet tudni hogy melyik külföldi vagy magyar oldalról rendelhető valamelyik?

Magyarról egyik sem, a japán szett nyilvánvalóan valamelyik japán oldalról. A bőr emlékdobozt pedig az amazon.co.uk oldalról lehet. Ez talán a legelérhetőbb számunkra.