2010. január 8., péntek

Apró hírek

Most leginkább a színészek a Twilight-on kívüli filmjeiről, szerepeiről lesz szó, de becsempésztem egyéb érdekességeket is.

Filmes hírek:
Robert Pattinson Bel Ami című filmjének forgatásához a jövő hónapban kezdenek hozzá. Mint tudjátok az eddigi hírek szerint Budapest is helyszíne lesz a forgatásnak. Sok pletyka röppent fel, hogy mely színésznők csatlakoznak a stábhoz. Nemrég nyert megerősítést hogy Rob partnere Uma Thurman mellett, Christina Ricci és Kristin Scott Thomas lesz.
Illetve kikerült Rob Remember Me című filmjének HQ méretű posztere, innen le tudjátok menteni.

Taylor Lautner filmes karrierje is beindult. Rengeteg mozifilm esetén röppent fel a neve, mint lehetséges szereplő. Eddig a hivatalos megerősítések szerint a Max Steel-ben biztosan szerepelni fog Taylor, illetve a Cancun címűben is. A Cancun egy főiskolásról szól, őt fogja Tay alakítani, aki a szünetben egy lánnyal együtt Cancun-ba utazik. De a lányt és annak barátait egy drogkartell rabul ejti és a srác szabadítja majd ki őket. A film nagyban fog támaszkodni Tay harcművészeti ismereteire.
A Northern Lights című filmben is Taylort szeretnék látni, melyben egy fiatal akrobata pilotát alakítana, aki milliomos édesapja irányítása alatt él. Egyes pletykák szerint az apát Tom Cruise alakította volna, de mára kiderült hogy Cruise nem csatlakozik a stábhoz. A filmet egyébként John Moore rendezi, akinek nevéhez fűződik a Max Payne, A főnix útja és Ellenséges terület című filmek. Nem mellesleg jól fizetést járna a szereppel, közel 7,5 millió dollár.

Anna Kendrick pedig James McAvoy-hoz és Seth Rogen-hez csatlakozik az I’m with Cancer drámai vígjátékban. James McAvoy fogja a rákos húszas éveiben járó fiatalembert, Anna pedig Katherine-t, a férfi fiatal pszichológusát fogja alakítani. A film egyébként valós élményeken alapul, a forgatókönyvíró Will Raiser korábbi tapasztalatai alapján készült el, hiszen maga is húszas éveiben a rákkal küzdött, de azt sikeresen legyőzte.

Tinsel Korey pedig egy új thriller-ben az Stained-ben fog szerepelni. A Stained egy heves thriller, mely egy magányos könyvkereskedő szerelmi viszonyáról szól és annak legjobb barátjáról, aki egyedül tud a lány megszállottságáról. A filmből már kaptunk néhány still-t is. Itt megnézhetitek őket.

Xavier Samuel egy másik filmjének a Drowning-nak is kikerült a trailer-e. Xavi Dan-t alakítja Mik (Miles Szanto) legjobb barátját. Azonban Mik számára a dolgok megváltoznak mikor bátyának halála miatt a családi helyzete megváltozik. Egyetlen támasza Dan. Azonban a fiúnak barátnője lesz, ami összekuszálja a dolgokat...


Egyéb hírek:
*Alex Meraz Antonhy Collins által készített fotósorozatából is kaptunk két outtake-et
*Ashley Greene pedig a Sobe Lifewater nevezetű 0 kalóriás italának lett a reklámarca. A reklámkampányhoz készítettek egy fotósorozatot is, melynek képeit itt nézhetitek meg.
*Jackson Ratbone pedig a 100 monkeys-zal ingyenes koncertet adott a Cactus Music-ban. Képek itt
*Régi/új Twilight stillek

1 megjegyzés:

A Remember Me poszter nekem tetszik:)