2010. január 11., hétfő

Kibeszélő

Amíg tűkön ülve várjuk David Slade újévi meglepetését (ami mostmár tuti biztos, hogy Eclipse teaser lesz) addig mondjátok meg Ti mit vártok az első mozgó anyagban? Mivel a cucc nagy valószínűséggel nem lesz hosszabb 1 percnél, ezért úgy gondolkodjatok...
Edward és Bella tuti lesz benne, meg Jacob is, de hogy az új Victoria-t felfedik e arról fogalmam sincs. Szerintem az érettségi részből is lesz egy kis rész és talán egy kis villanásnyi Volturi is látható lesz majd.
Szerintetek?
Írjátok le mit vártok az első Eclipse videóban!

Segítség a kommenteléshez: ha írod a megjegyzést a kiválaszthatós cuccnál a Megjegyzés írása mint legördülő választósávból válaszd ki a Név/Url-t és bőven elég csak a nevedet megadnod, az URL rész üres maradhat!
Ha nem tudod mi ez:
Úgy döntöttünk Barbival, hogy hetente egyszer véletlenszerű alkalmakkor lesz egy " Kibeszélős" bejegyzés, ahol is bármiről beszélhettek a kommentekben, háziról, suliról, barátokról, twilight-ról, zenéről és problémákról, ha hallottál egy jó viccet oszd meg a többiekkel, egyszóval mindenről ami Titeket érdekel! Egy központi kérdést valószínű felteszünk majd, ami segít elindítani a beszélgetés fonalát, erre várunk ajánlatokat a mail-címünkre (twinform@gmail.com)! Szerintem nem kell senkit emlékeztetnem arra, hogy kulturált keretek között maradjunk, értelmesen is lehet véleményt nyilvánítani.

HA OLYAT KOMMENTELSZ, AMIT MÉG NEM TUDHAT AZ, AKI NEM OLVASTA AZ UTOLSÓ KÖNYVET LÉCCI ÍRD KI HOGY SPOILER!!!

7 megjegyzés:

Most végre ki fog derülni nagyjából mi alkotott David :) Kíváncsi vagyok milyen lesz a képi világa, a hangulata. Persze megvannak a kedvenc részeim, amit nagyon szeretnék a filmben látni. Lécci David bácsi tedd bele xD :D

A filmzene-kérdés is fúrja az oldalam :P

Már csak 169 nap :D

Jacob ajánlom is, hogy legyen benne - jó sok. :) Vagy inkább ne. Ne lőjön el benne sok mindent, az a lényeg.

Én szeretném,ha tartalmas ugyanakkor izgalmakat fokozó lenne.
Szeretném,ha lenne egy kis ízelítő a harcról,az új Victoriát is megnézném és természetesen Edward,Bella,Jacob hármas. Például,amikor a motoron Jacob elviszi a suliból Bellát.
Szerintem egy pillanat képre Charlie is feltűnhetne,szeretem a karakterét és az Eclipse-ben ő is fontos szerintem.
Lehetne benne egy rövid veszekedős és egy édes csók (ami úgy sem lesz) Vagy akár a sátras jelenetből egy pár másodperces valami.

Igazából nekem annyira mindegy,rábízom David Slade-re,mert én is úgy hiszem (mint itt sokan) ,hogy DAvid nagyot fog alkotni és nem fogunk csalódni,mint a New moon után. (hozzá teszem nekem az is tetszett,de az előzetesek alapján még izgalmasabbat vártam)

Már megint itt szövegelek,közben senki sem kíváncsi rám,de a lényeg a lényegben,amit gondolok,hogy nekem lényegtelen mi lesz benne,mert imádni fogom. Tudom. Ismerem magam.Volt már elég időm kiismerni. =)

Ui: Már csak 169 nap 2óra és 44 perc =)

Szerintem a sátras jelenetből lesz,Jake-Bella csók vagy esetleg az mikor La pushban vannak,ha ez benne lesz egyáltalán,de sztem az fontos,amikor elmesélik a farkasok történetét.Lehet azt majd úgy oldják meg mint az elsőbe azt mikor Jake mesélt a hidegekről Bellának és úgy mutatják mint egy visszaemlékezést.
Sztem is lesznek bevillanások a harcról.Vagy mikor Victoria szembe kerül Eddel.Mondsjuk az első trailerbe sztem nem rakják még bele a harcot.Inkább csak az elejét.Vagy azt mikor Ed felhúzza a gyűrűt Bellának.
Huh,már annyira kíváncsi vagyok,hogy lassan szívrohamot kapok.LOL

szerintem is a sátras jelenetből lesz.(sajnos)
Bella igent mond Edwardnak.gyűrű(L)
harc.viktória
volturi
érettségi party
Bella-Edward csók
én ezekre számítok.de am a sátras jelenetet kihagyhatják.(bocsánatot kérek a Team Jacobosoktól)
de én Team Edwardos vagyok(L)

szerintem nem rakják bele a jacob-bella csókot,nem hiszem,h lelőnék...sztem biztos benne lesz victoria,meg az,h edward megkéri bellát,h mennyen hozzá,meg talán egy kis érettségis rész + amikor a harcot beszélik meg...persze ha a rétes jelenetből kapnánk kis ízelítőt,leköteleznének...:D

Krisztu,sztem is kihagyhatnák a sátrast is és a csókot is akár az egész filmből :DD LOL
Bocsánat,de Én is Ed párti vagyok :P Ja és tehetnének bele olyan részt is mikor Ed bemos egyet Bellának. :DDD
Jólvan csak poénkodok,de nagyon idegesített az ahogyan megcsalta Edet,mert mondjuk ki ezt tette,akárhogy is nézzük és még Ed vígasztalta :SS
Persze tudom Ed imádnivaló,nagyon jó férfi és kimondhatatlanul szereti Bellát és ez nem egy szokványos film,de akkor is. :)
Ez csak az én szerény véleményem :))
Mégegyszer bocsánat ha valakit megsértek eme kijelentésemmel.