2010. január 4., hétfő

Charlie Bewley: az Eclipse „sötét és ördögi lesz”

Charlie Bewley nemrégiben a brit Ok internetes magazinjának nyilatkozott a Twilight Saga harmadik részéről, az Eclipse-ről, melyben kifejtette hogy a film nagyon sötét lesz és nagyon különbözni fog az első két filmtől.
„David a hangulatok mestere. Az Eclipse-nek egy igazán más hangulata van, ami sötét és ördögi. Láthatod a vámpírok állatias természetét és mire képesek is valójában, amit eddig az előző két filmben nem igazán láthattunk.” – árulta el Charlie. Azt is megosztotta a magazinnal, hogy David Slade különbözően dolgozik mint Chris Weitz, a New Moon rendezője. „Nagyon különböző rendezők. David megérti, hogy milyen jelenetekre van szükség (a hangulat megteremtéséhez) – abszolút érzéke van hozzá. Megáll a jelenet felénél, és azt mondja: „Menj vissza, mondd el újra azt a szót és azt akarom, hogy arra fektesd a hangsúlyt. Igazán útmutató volt és amikor a forgatáson voltam azon kaptam magam, hogy nem vagyok képes olyan színpadiasan viselkedni mint amilyen Chris filmjében voltam. De éppen ezért adták át a rendezést David-nek – egy sokkal valóságosabb film megteremtése miatt. Az Eclipse még reálisabb lesz.”
De Charlie elmondta azt is, hogy Chris nagyon boldog volt, hogy a színészek a New Moon forgatása alatt továbbfejlesztették karaktereiket. „Chris olyan valaki, aki erőteljesen szervezett a munkájában, és kínosan lelkiismeretes az előkészületi fázisban, pusztán amiatt mert amit csinál az nagyszabású, ilyen volt a New Moon-nal is.”

„Felderítette Montepulciano-t, minden egyes faluban volt Olaszországban, hogy megtalálja a legalkalmasabb helyszínt a forgatáshoz. Amikor ez sikerült, tudta hogy elvégezte a nehezét, csak bíznia kell mindenkiben aki körülötte van és nagyon finoman irányítania kell őket.”

1 megjegyzés:

Bocsi, de idevág a téma:)

Én arra lennék kíváncsi, hogy a különböző rendezők (persze azok, akik részt vettek már a Twilight-ban) hogyan csinálnák meg a többi részt. Tudom, hogy nincs rá pénz meg minden, de olyan jó lenne több variációt is látni belőlük:)