2010. január 3., vasárnap

Előzetesek Nikki Reed és Michael Welch filmjeihez

Mai célpontunk Michael Welch és Nikki Reed. Legalábbis filmek szempontjából. Hölgyeké az elsőbbség, kezdjük tehát Nikkivel. Ugyan a filmet már régen leforgatták és a trailer sem mostani, de a kész mű még nem került bemutatásra és a hivatalos oldal is még csak most készült el. A film címe Chain Letter, Nikki egy Jessie Campbell nevű lányt alakít benne. Kb. olyasmi a lényege, hogy mindannyian megkapnak valami levelet és aztán mindannyian meghalnak. Biztos nem küldték tovább :D Viccet félretéve a trailer kicsit véres, aki nem bírja ne nézze.
Michael Welch is egy thrillerben bizonygatja, hogy ő bizony nem csupán a Twilight filmek Mike-ja maradna örökre a fiatal nézőközönség szemében. Új filmje az Unrequited címet viseli, ő pedig egy olyan srácot alakít benne, aki beleszeret a barátnőjébe, de miután a lány nem akar tőle semmit, kicsit begorombul és ha jól vettem ki, elteszi a nénit láb alól, csak hogy örökre együttmaradhassanak vagy mi. Szóval Michael nem lesz éppen jófiú, de üdítően jó látni másban és azt kell mondjam, ő is tud színészkedni, méghozzá nem is rosszul. A filmhez készült poszter itt. Go Michael!

4 megjegyzés:

Én tuti megnézem mind a két filmet. Szerencsére bírom az ilyen véres dolgokat. A Nikki Reed-esre különösen kíváncsi vagyok. A Twilight Saga-n kívül is annyira jó filmjei vannak :P Persze a Tw-Saga a legeslegjobb :)

Nikki Reed filmje annyira nem érdekel (túl sok ilyen filmet látta már, de ettől függetlenül megnézem:))

Micheal-é pedig nagyon jó:) Biztos, hogy jót alakít majd benne, az előzetes alapján:)

Micheal filmje tényleg nem rossz, érdekesnek tűnik a történet. Mindenképpen nézős.

Nikki filmjének történet tényleg elcsépelt. Hány ilyen film van amiben sms, email, hívás után ölnek. Számtalan de ez brutálisabbnak tűnik. Valószínű ezt is megnézem.

Ami kiakaszott, hogy Nikki-vel adják el a filmet, mint a Twilight és a New Moon sztárja. Hogy a francba jön ez ide???? Értem én hogy ezzel nézőket csalogatnak, de sztem nagyon gáz. A Twilight rajongói tudják ki Nikki, aki meg nem tudja annak meg tök mindegy hogy szerepelt-e a Twilight-ban vagy sem. Érthetetlen ez az egész számomra....

Hát, igen elég feltűnő:) De ahogy írtad Te is, valahogy el kell adni a filmet:)

Egyébként nem mindenki ismeri Nikki Reed-et (ismerek olyat, aki szereti a Twilight-ot, de ha megemlíteném a nevét azt sem tudná kit játszott), csak úgy, hogy Rosalie. És ha meglátnak egy ilyen trailer-t és látják, hogy Twilight és New Moon akkor szerintem jobban érdekli őket, mintha csak az lenne kiírva, hogy Nikki Reed. Bocsi, én magamból indultam ki, ha nem járnék ide, akkor nem biztos, hogy tudnám hogy ő a Twilight-ban volt (mivel ritkasz*r a névmemóriám)...és ebben a filmben egy "icipicit" máshogy néz ki, mint a Twilight-ban. Szóval, lehet fel sem ismerném.