2010. január 12., kedd

Steph vs Summit? - Steph válaszol


Úgy tűnik a Stephenie és Summit közötti állítólagos harc nagy port vert fel, ezért az írónő saját oldalán reagált a dolgokra ezzel kapcsolatban:
"Rövid megjegyzés a Breaking Dawn filmmel kapcsolatban: nincs semmi dráma azzal kapcsolatban, hogy a filmet egy vagy két részben készítsék el. Személyes érzéseim szerint is nehéz lenne egy filmbe besűríteni az egész könyv sztoriját (ahogy ezt már sok interjúban is elmondtam ezelőtt is), de ha jobb megoldás merülne fel, én azt is támogatom. Kettő vagy egy mindegy, felőlem rendben van, amíg az a történet javára válik és eddig mindenki akivel a Summit-nál beszéltem ugyanezen a véleményen van. Mindannyian izgatottan várjuk az előremozdulást [az ügyben] és lassan de biztosan el is jutunk a végére. Tudom, hogy mindenki türelmetlenül várja a híreket és néha kreált pletykákkal kavarják fel a dolgokat, de ezeknek nincs semmiféle alapja."
Steph

Szóval továbbra sem lettünk okosabbak semmivel és még Eclipse anyagunk sincs :(((
via

2 megjegyzés:

Oké, Steph visszavonom az előző kirohanásomat( az előző Steph vs. Summit bejegyzéshez).Persze ez nem azt jelenti,hogy nem gondolom komolyan,de úgy látszik ő is nekünk akar jót.
Örülök,hogy bármiben benne van és semmi jónak sem lesz az elrontója a Breaking Dawn-al kapcsolatosan.

Eclipse előzetest akarok most! =)

Naszép. NewMoon-osból meg túl sok volt, akkor az volt a baj.
Amúgymeg tényleg "semmi" anyagunk nincs: Gyakorlatilag "csak" egy teljes forgatókönyv. Mi az nekünk ;)