2010. január 28., csütörtök

Új fotók Peter-ről, David üzen


A dögös dokinkról dobtak ki pár új képet, melyet a Prestige magazin számára készítettek. Öltönyös, napszemüveges, szívdöglesztőnézéses is van benne :D Hölgyek, erre tessék a képekért. Peter egyébként nemrégiben küldött egy általa felvett videót a Nurse Jackie sorozat forgatása közben (hamarosan a Viasat-on nálunk is adják), ezt itt nézhetitek meg, tök aranyos kis videó :) Ja és Peter szeret pókerezni, twitteren küldött is néhány képet, hogy milyen lapjárásai voltak. Meg kell mondanom, nem csak az életben szerencsés egy fickó... :D

David megtweet-elte, hogy elkészültek az Eclipse legeslegelső rendezői vágásával, és most először láthatják mások is az elkészült filmet a vágókon kívül. A Summit-nál dolgozó egyik hölgyike (aki a Twilight facebook-on is társtevékenykedik) azon a véleményen van, hogy előzetest a Remember Me előtt fognak először kiadni, előtte szerinte nem. Hát oké, ha addig nem adnak ki videót, legalább valami képpel dobjanak már meg minket!!!

Frissítés (Barbi): ha már az Eclipse-nél tartunk, most tudtuk meg hogy a franciák megint jól járnak. Ugyanis úgy néz ki hogy az ő New Moon dvd-jükre egy hogyan készült Eclipse anyag is fel fog kerülni. A netre is biztos felteszi valaki, szóval nem maradunk le semmiről. Egyébként a francia NM DVD március 24-én kerül a boltokba, addigra remélhetőleg egy E teaser-t is látunk.

5 megjegyzés:

Ezek a képek...wow:) Még nem is láttam. Köszi lányok:)

A videó és a kártyás képek azok nagyon komolyak:) Azokat már láttam.

A videó nagyon tetszik már kétszer megnéztem:) Ejj, még de sokat kell várni a Nurse Jackie második évadjára is...

miért ilyen mázlisták a franciák????

Szerintem nem mázlisták a franciák, hanem a magyarok a bénák:) Látjátok, még csak nem is feltételezzük, hogy nálunk is esetleg ilyen dvd jelenik meg. Persze jogosan, mert örülhetünk, ha egyáltalán lesz...

Sztem is a magyarok csesznek el mindent.Nem vagyok a sajátom ellen,de akkor is!Mindig levagyunk vagy elvagyunk maradva a többi országhoz képest!

Ez pontosan így van.
De nem csak a Twilight világában,hanem másban is.
Pff.. Magyarország....