2010. január 26., kedd

LimeLife interjú Julia Jones-szal

Nagyon hosszú interjú, Barbi jóvoltából :)

Exkluzív Twilight Interjú: az Eclipse Julia Jones-ával
Leah Clearwater megformálójának, Julia Jonesnak az „igazán nagyszerű munkájába” kaphatunk bepillantást, az új élményeibe és – igen! – a Robert Pattinson-nal és Kristen Stewart-tal való közös forgatásba.
A világ most megismerheti Julia Jones-t. Julia az egyik leginkább kapós új Twilight stáb-tag, ugyanis most fejezte be az Eclipse forgatását. Jones játssza Leah Clearwater bonyolult karakterét: a sajnált és magányos női farkas-falka tagot La Push-ban.
A 28 éves, elitképzésben részt vett bostoni natív, Julia Jones exkluzív interjút adott a LimeLife-nak miután visszatért Los Angeles-be az Eclipse vancouver-i forgatásáról. Az interjú során megtudjuk, hogy milyen módon változott meg az élete mikor részese lett a legnagyobb franchise-nak a világon, illetve az igazságot a Twilight stáb kapcsolatairól.

1 megjegyzés:

Először is meg kell jegyezzem, Julia sztem aranyos :) Másodszor a Rob akcentusával foglalkozó kérdésen nagyon jót nevettem. Ez a valaha volt legjobb kérdés róla xD (jajj, úgy imádom a brit akcentust, nem csak az övét, hanem minden britét :D) Csak magamnak egy megjegyzés: Canterbury-i srác (L), bocsi csak eszembe jutott xD