2010. január 16., szombat

Megjelenések - Anna, Ashley és Peter

Azt hiszem nem tévedek mikor azt mondom, hogy ez az év Anna Kendrick számára hihetetlenül jól indult. Egymás után zsebeli be a jelöléseket, elismeréseket és díjakat, ezek közül mostanáig talán a legkiemelkedőbb a Golden Globe-jelölése. Vasárnap megtudjuk hogy a jelölést díjra váltja-e, de addig is Anna két díjátadón is megjelent az egyik az AFI Awards (The Australian Film Institute) volt, ahol az Up in the Air-t beválasztották a tavalyi év legjobb filmjei közé.  Ezen ott volt Peter Facinelli is.
A másik pedig a Critics Choice Awards volt, ahol a Legjobb női mellékszereplő kategóriájában jelölték, de sajnos nem vihetett haza díjat. De az Up nyert a Legjobb adaptált forgatókönyv kategóriájában.
 Megérkezés //  Inside
Ashley Greene pedig az Oh Canad Gift Suite elnevezésű eseményen jelent meg (ami fogalmam sincs hogy mi) illetve a Golden Globes Style Lounge-on. Tudjátok minden díjkiosztó előtt szokták ilyen ingyen-van-minden-vigyél-amit-akarsz "partit" tartani, ahol a sztárok elvihetnek bármit ami megtetszik nekik.

1 megjegyzés:

Ez igen:) Anna tényleg tör felfelé:) Hajrá, csak így tovább:)