2010. január 2., szombat

Saturday Night Magazin: A New Moon rosszfiúja, Alex Meraz

A Twilight világának vámpírjai, vérfarkasai és fanatikus rajongói közé belépve lehet hogy nem ijed meg néhány színész, de a 24 éves Alex Meraz több mint készen áll arra, hogy belépjen a reflektorfénybe mint Paul, Jacob Black farkasfalkájának egyik tagja, a túlhypolt sorozat, a Twilight Saga: New Moon folytatásában. Elkaptuk a hamarosan rajongások tárgyává váló szívtiprót egy kis beszélgetésre a farkasokról és arról, hogy neki jobb hasizma van-e mint Taylor Lautnernek.

Ádáz versenynek kellett lennie az új 4 vérfarkas szerepért. Milyen volt a meghallgatási folyamat és végül hogyan kötöttél ki Paul szerepénél?

Ez egy intenzív folyamat volt. Amikor megkaptam a behívást, már elkezdtem edzeni mert tudtam fizikailag megterhelő lesz. Pár visszahívási forduló után én voltam az a szerencsés aki megkapta a szerepet.

Mit tudnál mesélni Paulról?

Paul a farkasfalka „rossz fiúja”. Ingatagnak látjuk, de úgy gondolom hogy félreértik. Csak nagyon büszke arra, hogy Quileute és a népe védelme számára mindennél fontosabb.

Te és Taylor a félmeztelenség tekintetében egyáltalán versenyeztetek?

Első nap találkoztam Taylor-ral és hallottam amint Edi Gathegi-től (aki Laurent-ot alakítja) azt kérdezte hogy én nagyobb vagyok-e mint ő. Edi azt válaszolta „Csak szélesebb.” Ugrattam hogy hallottam mit kérdezett és onnantól ’edzőtermi haverokká’ váltunk és edzéstippeket osztottunk meg egymással.


Felkészültél a női rajongók csapatára, akiket megnyersz magadnak?

Hajrá!

Hogyan közelítetted meg a vérfarkas szerepet? Végeztél valamiféle kutatást, vagy fizikai előkészülést?

Olvastam könyveket a farkas-falka mentalitásról és hogyan utasít a parancsnok nézéssel és testtartással, szóval szerettem volna használni ezen tulajdonságok közül néhányat a szerepem eljátszásakor.

Éreztél valamiféle nyomást a franchise iránt elkötelezett rajongók miatt?

Több felelősséget éreztem a Quileute törzs iránt, mint bármi más iránt, mert tisztes módon akartam képviselni őket. Elég szerencsés voltam, hogy éreztem az elkötelezett rajongók rendkívüli támogatását.

Mit szeretsz a szabadidődben csinálni?

Festeni, a családommal lenni, és edzeni.

Mik a kedvenc filmjeid?

Harcosok klubja, Only the Strong - Capoeira - Csak az erős győzhet, A sárkány: Bruce Lee élete, Ninja Scroll, Ong-Bak, Korcs szellemek, Isten városa, Apocalypto és a District 9.

0 megjegyzés: