2010. január 26., kedd

New Moon fotósorozatok Nikki Reed-ről és Elizabeth Reaser-ről, Taylor meccsen

A New Moon premierjén a The Digital Photobooth családi képeket is készített a színészekről. Eddig Nikki Reed-ről és Elizabeth Reaser-ről sikerült megszerezni a képeket, de állítólag Kellan-ról is vannak ilyen jellegűek. Nikki a családjával állt a kamera elé, pontosabban édesapjával, édesanyjával, nevelőapjával, a barátjával, Paris Latsis-szal és sok más baráttal is.
És itt vannak Liz képei is. Úgy vélem, hogy a legjobb barátnőivel látható. A középső színésznő nem a Gyilkos elmék című filmben szerepelt?
- Charlie Bewley tegnap ünnepelte 29-dik születésnapját, ma pedig Cameron Bright a 17-diket. Happy B-day @alchemission and Cameron!
Új EW outtake Rob-ról - itt megnézhetitek

Jackson Rathbone új filmje a The Last Airbender (Az utolsó léghajlító) nálunk is látható lesz majd a mozikban, mégpedig 2010. júliusától. A film posztereit itt, a trailerét pedig itt nézhetitek meg.
Ha már Jackson-nál tartunk akkor meg kell említeni a 100 monkeys-t is: a Portrait magazin el fog beszélgetni a fiúkkal így lehetőséget ad a rajongóknak arra, hogy kérdéseket tegyenek fel nekik. Ha valaki nagy Jackson vagy Monkeys fan, akkor erre a linkre kattintva ő is felteheti a kérdéseit a fiúknak (egy e-mail cím illetve egy twitter profil van megadva - ezekre küldjétek a kérdéseiteket).
Taylor Lautner új filmje, a Valentine's Day is debütál kishazánkban, mégpedig február 11-én. A filmhez készült promóképet itt nézhetitek meg. Taylor a film bemutatójáig sem unatkozik, hiszen ellátogatott az AFC bajnokság egyik mérkőzésére. Képek

1 megjegyzés:

Wow, Rob képei..wow:)

Happy Birthday Charlie and Cameron:)