2010. január 11., hétfő

Rob egy hetet lesz Budapesten

Emlegettük már a Guy de Maupassant magyarul A szépfiú címmel megjelent regényén alapuló, Bel Ami című Robert Pattinson-filmet, amiben a jóképű vámpír átvedlik sármos, de csóró újságíróvá, aki a 19. századi Párizs legbefolyásosabb nőinek segítségével, gátlástalanul kapaszkodik fel a társadalmi ranglétrán. A Comingsoon.net korábbi híradása szerint a film részben Budapesten forog majd. Sikerült kiderítenünk, hogy a hír igaz: februárban kezdődik a magyarországi forgatás előkészítése, amely filmszakmában dolgozó forrásunk szerint csak kb. egy hétig tart majd. Azt még nem tudjuk, hogy mikor kerül rá sor és a színészek közül kik lesznek jelen. Elvileg Pattinson mellett Uma Thurman, Kristin Scott Thomas és Christina Ricci is hazánkba érkezhet, akik mindhárman a főhős szeretőit alakítják.
via Origo

2 megjegyzés:

Hm, a történet nem túl izgalmas, de nem is érdekel:) Remélem összefutunk vele. Ad autogrammokat meg minden:)

Sztem nem is fognak senkit a közelébe engedni.Leforgatja a film bp.-i jeleneteit és már repül is vissza.
Ha kinn 20 testőre van,itt még több lesz.De persze ne legyen igazam :))
Akinek sikerül a közelébe férkőzni és autogrammot is ad,sőt tud vele fotózkodni annak gratula :) és nagyon-nagyon irigylem :)) :D
Én az ország másik felén élek,szóval ebből kimaradok :((
Mondjuk egy vérbeli rajongónak ez se akadály,de én csak akkor utaznám át a fél országot ha biztos lennék benne,hogy fog adni aláírást és fényképezkedni.pl.egy köny dedikáláson :)